2011-05-02

Glöm dyra medarbetarundersökningar

Aprinova har i decennier arbetat med medarbetarundersökningar där deltagarna bestämmer frågorna. Inte chefen!! Om man tänker efter så är det ju det som upplevs som relevant för medarbetarna som påverkar hur det fungerar på en arbetsplats och inte det som ledningen tror.

Nu släpper vi vår medarbetarundersökning fri att användas av alla som vill utan kostnad. Vi vill ge alla möjligheten att undersöka sina arbetsplatser utan hinder och skapa underlag för dialog. Hundratusentals intervjuer/mätningar har gjorts med vår metod. Vi kallar metoden för Team Quality Mapping och vårt arbetssätt för Team Quality Assurance. Metoden göra att man slipper den långa enkäten med flervalsfrågor som är så vanlig (och missvisande?). Vi har arbetat intimt med bla. Karolinska Institutet i vårt valideringsarbete.

Varför gör vi det här?

På Aprinova arbetar vi med att hjälpa människor att utvecklas i sin yrkesmiljö. Mätningar och intervjuer hjälper oss med underlag. Vi behöver inte ta betalt för grundläggande mätningar utan ser ett större värde i att många mäter och skapar ett underlag som vi alla kan ha glädje av. Tänk vad mycket lättare det blir att analysera det egna läget då. Det gillar vi. För att det ska fungera måste det vara enkelt, gratis och seriöst.

Välkomna in! Gå inpå vår hemsida så för du veta mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar